25 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Dameskoers Omloop vernoemd naar ‘Anna’

Geplaatst op: 14 februari 2020

De dameskoers van de Omloop van Noordwest Overijssel heet vanaf dit jaar de Grote Prijs Anna van der Breggen. Dat maakt de organisatie van de wielerkoers bekend.

Anna is door haar glansrijke carrière als wielrenster een voorbeeld voor veel jonge wielrensters. De olympisch kampioene van Rio voelde zich vereerd door het verzoek van stichting Wielerpromotie Genemuiden om uitgerekend haar naam te mogen voeren voor deze schitterende wielerkoers door de kop van Noordwest Overijssel.

Zaterdag 4 april is het weer zover dat de Grote Prijs Anna vd Breggen en L&M Omloop van Noordwest Overijssel zal worden verreden, met start en finish op het Havenplein van Genemuiden. Deze dag van wielerkoersen in en rondom Genemuiden kan alleen maar worden georganiseerd door de vele vrijwilligers die helpen en de sponsoren die het financieel mogelijk maken.

De Junior-dames en Nieuweling-meisjes kunnen inmiddels inschrijven voor “Grote prijs Anna van der Breggen”. Dit jaar is er in nauw overleg met de Middenstand van Genemuiden gekeken hoe de overlast tot een minimum beperkt kan worden in het centrum, tijdens de start en finish van de drie koersen zal het drukker zijn dan normaal in het centrum, waardoor er enig overlast kan ontstaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore