24 januari 2022 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Compost bestellen bij Irene

Geplaatst op: 26 februari 2020

Inwoners van Hasselt en omgeving kunnen deze periode hun tuinaarde, compost, potgrond, koemest en aanverwante tuinproducenten bestellen bij Christelijk Fanfarekorps Irene. De bestellijsten zijn vorige week huis-aan-huis verzonden. Het zogenaamde ‘uitventen’, het gratis bezorgen van alle bestellingen staat voor zaterdag 7 maart op de agenda. Inwoners hoeven dus zelf niet te sjouwen met zware zakken, dat doen de leden van Irene!

Een overzicht van de prijzen en mogelijkheden is te vinden op de flyer die vorige week rond is gestuurd. Op www.irenehasselt.nl is eveneens een overzicht te vinden van de te verkrijgen producten. Geïnteresseerden kunnen een bestelling plaatsen door te mailen naar acties@irenehasselt.nl of te bellen naar 06-40044614 (na 18.00 uur).

Door onder andere de verkoop van compost probeert Irene de kosten, die onder andere het opleiden van de vele leerlingen en de aanschaf van nieuw instrumentarium met zich meebrengen, te dekken.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore