25 september 2020 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aantal besmettingen blijft stijgen

Geplaatst op: 23 maart 2020

Het aantal besmettingen in Zwartewaterland blijft stijgen, zo valt op te maken uit het landelijke overzicht van de RIVM. Dat gaat uit van negentien gevallen in Zwartewaterland, tegenover zestien op zaterdag. In werkelijkheid zijn er meer mensen besmet met het virus, omdat alleen oudere mensen en patiƫnten uit een kwetsbare groep worden getest.

In totaal zijn nu meer dan 4700 Nederlanders besmet en 213 mensen overleden aan de gevolgen van het virus. Daaronder zeker drie mensen uit Hasselt. Daarnaast is vandaag nog een man overleden, ook hoogstwaarschijnlijk aan corona. Burgemeester Bilder gaat vanavond bij ZwartewaterFM weer in op de stand van zaken in Zwartewaterland. De uitzending begint zoals op elke werkdag om 19.00 uur. Presentator is vanavond Henk Jan Overmars.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore