31 maart 2023 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hoog van de toren blazen

Geplaatst op: 9 mei 2020

Hoog van de toren blazen. Vanavond was het even niet figuurlijk maar letterlijk. Henk, Ton, Karla, en Debby, allemaal muzikant van Hasselts Fanfare, hebben vanavond de 188 treden van de Hasselter toren beklommen. Dit om op deze mooie avond Hasselt weer een muzikaal hart onder de riem te steken met muzikale klanken.

In het verleden was het spelen van de toren zelfs een traditie voor Hasselts Fanfare. ‘s Ochtends vroeg tijdens Euifeest, nog voor de optocht begon, beklommen enkele muzikanten de toren. Wellicht is een nieuwe traditie nu geboren om dit op gepaste momenten te doen. Muzikanten van Hasselts Fanfare doen dit graag, laten ze weten.

“Grote dank aan Gemeente Zwartewaterland en Tip Hasselt die het ‘Hoog van de toren ‘ blazen mede hebben mogelijk gemaakt.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Hoog van de toren blazen”

Contour