16 april 2024 Gebruikers online: 47
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vanaf 4 juli goedkoper tanken bij Argos

Geplaatst op: 15 juni 2020

Bij het tankstation van Zieleman komt vanaf 4 juli benzine en diesel van Argos uit de pompen. Dat meldt Roy Zieleman. Argos is een netwerk van circa 150 tankstations verspreid door Nederland. Na een periode van tien jaar vervangt Zieleman Total voor Argos.

Van 30 juni tot en met 3 juli is het tankstation gesloten voor onderhoud. Als de werkzaamheden naar verwachting verlopen kan er vanaf zaterdag 4 juli weer getankt worden. Vanaf dan kan er alleen betaald worden via de betaalautomaat met pinpas en (bijna alle) tankpassen, waaronder die van BP, Esso, Travelcard, MultiTankcard en Total. Met andere woorden kunnen klanten met een bestaande Total tankpas hiermee gewoon blijven tanken. Eind juli zal het tankstation aangepast worden en herkenbaar zijn in de Argos-uitstraling.

Tegelijkertijd met de overgang naar Argos sluit de shop haar deuren. ‘’De trend van de afgelopen jaren is dat veel tankstations onbemand worden (zonder shop), omdat het niet meer rendabel is. Dit is voor ons ook helaas de reden geweest om ervoor te kiezen om de shop te sluiten’’, licht Zieleman toe. Daardoor stopt ook de verkoop van lpg en mengsmering.

Zieleman runt al sinds jaar en dag een tankstation. Het begon met een Shell pomp op de Hoogstraat en sinds 1967 een tankstation op de huidige locatie.

De consument profiteert volgens Zieleman van de overgang naar Argos; “We kunnen straks hele scherpe tarieven aanbieden. De slogan van Argos is ’tanken op z’n Hollands’ en daar heeft de prijs alles mee te maken.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour