21 januari 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kontento nieuwe subsponsor Olympia 1

Geplaatst op: 26 juni 2020

Kontento neemt het subsponsorschap van het eerste elftal van Olympia ’28 van De Herderin over. Eigenaren André Koudijs en Reinoud Binnendijk tekenden onlangs het nieuwe contract. Hiermee zetten zij hun jarenlange sponsoring van Olympia’28 voort.  

Kontento is inmiddels een meer dan gevestigde naam op het gebied van catering en evenementen. Vanaf 2011 fungeren keuken en kantine van sporthal de Prinsenhof als uitvalsbasis. Hiermee heeft Kontento tevens de optie tot het aanbieden van partijen. Voor allerhande informele en zakelijke aangelegenheden kan je bij de cateraar terecht. Kontento is daarbij al jaren hofleverancier bij evenementen op de club als ‘Super Saturday’ en de vrijwilligersbarbecue. Met het nieuwe contract krijgt de langdurige sponsorrelatie een mooi vervolg.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore