15 januari 2021 Gebruikers online: 49
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

SV Hasselt houdt ‘online’ clubkampioenschappen

Geplaatst op: 28 juni 2020

Na goedkeuring van de gemeente sport SV Hasselt sinds drie weken met alle groepen buiten. Dat gebeurt op het veld achter de sporthal. “Wat waren we allemaal blij dat we elkaar weer konden ontmoeten en weer samen konden sporten!Tot aan de zomervakantie sporten we buiten, ieder de eigen groep. We hopen dat we na de vakantieperiode een start kunnen maken met de “gewone” trainingen voor ALLE groepen”, aldus de vereniging.

Ook het wedstrijdseizoen voor de selectiegroepen werd vanwege de coronacrisis helaas voortijdig afgebroken en de jaarlijkse clubkampioenschappen konden ook niet doorgaan. Maar enkele enthousiaste meiden hebben een digitaal clubkampioenschap georganiseerd! Hierdoor kon elk lid zijn/haar oefening als een filmpje insturen om zo kans te maken op een prijs!

Dit zijn de winnaars:

Kleuters: Noa Steenbergen

Groep 3/ 4: Phileine Hoeve

Groep 5: Sema Hallaq

Groep 6: Luna Visscher & Alissa ten Klooster

Groep 7/8/VO: Joanne Kamphof & Esmay Roosberg

Jongens 6-9: William Nijboer

Jongens 10+: Roald Visscher

Acroselectie: Marijke Potuyt

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore