20 januari 2021 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Felbegeerd diploma voor vijf muzikanten Irene

Geplaatst op: 7 juli 2020

Het was een spannende dag maandag voor een vijftal muzikanten van Fanfarekorps Irene. Zij moesten allen op voor hun HaFaBra muziek-praktijkexamen in Elburg. Speeltechniek, improvisatie en maatgevoel werden getoetst. De kandidaten kunnen terugkijken op een geslaagde dag, want alle 5 muzikanten behaalden het felbegeerde diploma.

Goed opgeleide en gediplomeerde muzikanten garanderen de kwaliteit van de vereniging in de toekomst. Daarom is de vereniging trots op en blij met het hoge slagingspercentage onder de kandidaten. Onlangs ontvingen de geslaagden de hartelijke felicitaties van de leerlingbegeleider en werden zij daarbij in het zonnetje gezet.

De geslaagden zijn: A-diploma: Jesse Zomer (hoorn).

B-diploma: Janneke Admiraal (bugel).

C-diploma: Ezra Bergman (trompet), Jeanne de Jong (altsaxofoon) en Ruben ten Klooster (bariton).

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore