20 januari 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorlopig geen corona-updates meer met Bilder

Geplaatst op: 8 juli 2020

ZwartewaterFM en burgmeester Bilder hebben in goed overleg besloten om voorlopig geen uitzendingen meer te maken omtrent het corona-virus. 

Al meerdere weken zijn er geen nieuwe besmettingen en sterfgevallen bekend en daarom heeft de redactie van het radioprogramma besloten om vooralsnog te stoppen met de uitzendingen. Zestien weken geleden begon de omroep met dagelijkse, en later wekelijkse, updates tussen 19:00 en 20:00 uur. Duizenden Zwartewaterlanders zaten aan de radio gekluisterd om het nieuws uit de eerste hand te ontvangen.

“Het is natuurlijk mooi dat het niet meer nodig is. Ondertussen blijven we op de achtergrond contact houden met de burgmeester. Mocht de situatie in Zwartewaterland weer de slechte kant op gaan, staat de redactie weer klaar om inwoners te informeren via de radio en de Actueel-websites”, sluiten de gezamenlijke redacties af.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore