25 januari 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Twee openluchtdiensten in het park

Geplaatst op: 27 juli 2020

De Protestantse Gemeente Hasselt i.w. Baak en Ichthus organiseert op 2 augustus en 30 augustus om 10:00 een openluchtdienst bij de muziekkoepel in het Van Stolkspark. In goed overleg met de gemeente Zwartewaterland worden de diensten zo ingericht dat er voldoende plek is en alles via de juiste veiligheidsregels verloopt.  

Omdat er nog geen diensten worden georganiseerd in de kerkgebouwen is gekeken naar mogelijkheden buiten. In goed overleg met de gemeente is besloten om in het Van Stolkspark openluchtdiensten te organiseren. In het park is bij de muziekkoepel voldoende ruimte om vele kerkgangers op ruime afstand van elkaar deel te laten nemen aan de diensten.

Om de diensten veilig te houden zijn er een aantal belangrijke voorwaarden. Zo dient iedereen die wil komen zich vooraf aan te melden, een eigen stoel mee te nemen en te tekenen bij aanwezigheid. Om onderling geloop te voorkomen wordt iedereen door vrijwilligers naar een plaats begeleid. Verder is met de in- en uitgangen rekening gehouden met de looproutes om zo het elkaar kruisen te voorkomen.

Voorganger in de dienst is d. H. van Veldhuizen (2 augustus) en ds. W. Zaagsma (30 augustus). Samen met Stoeten geluid, de band Johannes (30 augustus) en enkele muzikanten (2 & 30 augustus) worden de diensten voorzien van begeleidende muziek. Voor wie niet naar de diensten wil komen maar deze graag online wil volgen is er via kerkdienstgemist.nl een rechtstreekse uitzending

De kerkenraad hoopt op prachtige maar bovenal veilige diensten

Praktische informatie
Aanmelden voor de dienst kan tot en met vrijdag 31 juli d.m.v. een e-mail aan wil.kappert@pknhasselt.nl o.v.v. uw naam, aantal personen en dient u aan te geven dat u en uw gezin gezond zijn.
Eigen stoelen meenemen
Inloop vanaf 09:30
Voor meer informatie kijk op pknhasselt.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore