25 oktober 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Activiteiten ouderen en mantelzorgers weer hervat

Geplaatst op: 13 augustus 2020

Welzijn Zwartewaterland en Steunpunt Mantelzorg starten op 1 september weer met haar activiteiten in Het Teeuwland. Vanaf  maandag 16 maart waren alle activiteiten daar gestopt.

Wie nog niet toe is om deel te nemen aan een activiteit maar wel behoefte heeft aan contact of een luisterend oor kan ook bij de organisaties terecht. Persoonlijke ontmoeting met een consulent kan wekelijks vanaf donderdag 3 september van 14.30 tot 16.00 uur in Het Teeuwland. Wie liever thuis of in de tuin bezoek wil kan contact opnemen met:
Mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg T:0613014955  E: l.ruitenberg@ijsselheem.nl
Welzijnsconsulent Monique Platel  T:0620977785 E: m.platel@ijsselheem.nl

Bij Het Teeuwland gelden uiteraard corona-maatregelen. Iedereen is welkom als hij of zij gezond is. Bij milde klachten wordt iedereen geacht thuis te blijven. Bij binnenkomst dient iedereen zich te registreren en de handen te ontsmetten. Tijdens de activiteit houdt iedereen 1.5 meter afstand van elkaar.
De vrijwilligers schenken koffie/thee en maken materiaal, stoelen en tafels na afloop schoon.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore