20 januari 2021 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Openingsstunt: zestal laat ‘8061’ zetten bij JW Tattoo

Geplaatst op: 15 augustus 2020

8061 op zes kuiten getatoeëerd, openingsstunt van JW Tattoo

Zes trotse Hasselters hebben zaterdagmiddag bij JW Tattoo de cijfers 8061 laten tatoeëren op hun kuit. Het plan om de postcode te laten zetten ontstond voor de zomer als openingsstunt voor de tatoeëerder die kort geleden zijn shop opende aan de Buiten de Enkpoort.

Jan Willem Tebak van JW Tattoo vond het mooi plan van Roy van der Horst en zijn maten. “Gerco Aalberts had ooit al 8061 laten tatoeëren, en dat vond ik ook wel mooi om te doen bij de eerste tattooshop in Hasselt”, vertelt Roy die al gauw een mannetje of tien enthousiast kreeg. Daarvan zijn er nu nog zes overgebleven, nadat een aantal zich bedachten. Buiten staat het stel rondom statafels te wachten tot ze aan de beurt zijn. André Drost ligt om 14.00 uur als eerste op de stoel. Naast Roy, volgen Rick Jansen, Kevin van der Sloot, Ruben van Olst en Patrick Scherpenkate.

Vanwege de coronamaatregelen koos eigenaar Jan Willem om het gebeuren zaterdagmiddag kleinschalig te houden. Een grote opening zat er helaas niet in, maar met het ludieke initiatief van zestal is de oorspronkelijk Zwollenaar ook blij. “Ik heb in mijn vorige shop in Zwolle al heel wat Peperbussen en 038’s gezet. Iets Hasselts zoals vandaag heb ik nooit eerder gedaan, mooie stunt van deze mannen.”

 

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore