26 januari 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 neemt afscheid van trainer Jarrisch Keizer.

Geplaatst op: 17 augustus 2020

Foto's Gerrit Slurink

Afgelopen zaterdag nam Olympia’28 afscheid van trainer Jarrisch Keizer, die drie seizoenen de eerste selectie onder zijn hoede had. Vanwege corona kwam er een abrupt einde aan het laatste seizoen en was een waardig afscheid niet mogelijk. Afgelopen zaterdag werd er op sportpark ’t Hoenbroeck een driekamp verspeeld tussen gastheer Olympia’28, DESZ en FC Meppel.

Een driekamp met een hoog Keizergehalte. Voor zijn komst naar Hasselt was Jarrisch trainer bij DESZ en nu is bij FC Meppel. Na afloop kon men dan ook normaal afscheid nemen van Jarrisch Keizer en zijn analist Ronald Kok evenals van speler Dieter Kroek die Keizer volgt naar FC Meppel. Selectiespeler Patrick Reuvekamp bedankte Jarrisch Keizer en in mooie bewoordingen typeerde hij Jarrisch als trainer en persoon en overhandigde hem een geschenk wat daarna een vervolg kreeg voor Ronald Kok en Dieter Kroek. Jarrisch Keizer bedankte Olympia’28 met de woorden dat hij een paar fijne jaren had gehad in Hasselt waarop hij met plezier terugkijkt. Hij had graag met Olympia’28 promotie naar de tweede klasse willen bewerkstelligen maar dat is niet gelukt. Hij wenste de vereniging, vrijwilligers en allen die Olympia’28 een warm hart toedragen verder veel succes om vervolgens voorzitter Martien Wursten, namens hun drieën een fotocollage te overhandigen. Bestuur functionaris voetbalzaken Maas van der Molen  bedankte vervolgens alle drie voor hun inzet en overhandigde hen een bos bloemen en een geschenkbon.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore