26 januari 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Testversie corona-app ook beschikbaar voor Hasselters

Geplaatst op: 17 augustus 2020

In de regio IJsselland, waar Zwartewaterland onder valt, is vanaf nu een ‘coronamelder’ beschikbaar. Deze app is vrijwillig te downloaden op www.coronamelder.nl . IJsselland is een van de regio’s die test of de app het coronavirus in Nederland kan terugdringen.

De app waarschuwt gebruikers als ze in aanraking zijn geweest met iemand die het coronavirus onder de leden heeft. Die moet dan wel zelf de app gebruiken en daarin melden dat hij het virus heeft. Vanaf 1 september is de app beschikbaar voor het hele land. Over de app is de nodige discussie geweest. Volgens de overheid worden gegevens van gebruikers niet opgeslagen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore