24 januari 2021 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tweede editie openluchtdienst in Van Stolkspark

Geplaatst op: 25 augustus 2020

Na het overweldigende succes van de eerste editie van 2 augustus wordt op 30 augustus om 10.00 uur opnieuw een kerkdienst gehouden. Opnieuw is de organisatie in handen van De Baak en de Ichthuskerk. Iedereen met een goede gezondheid is van harte welkom.

Vanwege het grote succes van de eerste editie waar ruim 100 gasten aanwezig waren mag opnieuw in overleg met de gemeente Zwartewaterland een openluchteditie worden gehouden in het Van Stolkspark. In het park is bij de muziekkoepel meer dan voldoende ruimte om alle kerkgangers op veilige afstand van elkaar deel te laten nemen aan de dienst.

Voor de veiligheid zijn er een aantal belangrijke voorwaarden. Zo dient iedereen zich vooraf aan te melden, te tekenen bij aankomst en een eigen stoel mee te nemen. Om onderling geloop te voorkomen wordt door vrijwilligers iedereen naar een plaats begeleid. Tevens is door gescheiden looppaden elkaar kruisen niet mogelijk.

Voorganger in de dienst is dominee Wim Zaagsma. Voor wie niet naar de diensten wil komen maar deze graag online wil volgen is er via kerkdienstgemist.nl een rechtstreekse uitzending. De muzikale begeleiding is verder uitgebreid, onder meer met de band Johannes

Praktische informatie

  • Aanmelden voor de dienst kan tot en met vrijdag 28 augustus d.m.v. een e-mail aan wil.kappert@pknhasselt.nl  o.v.v. naam, aantal personen en dient iedereeen aan te geven of hij/zij en gezin gezond zijn.
  • Eigen stoelen meenemen
  • Inloop vanaf 09:30
  • Voor meer informatie kijk op pknhasselt.nl
  • Mocht onverhoopt het weer tegenvallen ontvangt iedereen vooraf bericht over wel/niet doorgaan
Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore