13 mei 2021 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

CultCafé met programmamaker van ‘Typisch…’

Geplaatst op: 2 september 2020

Naast komend CultCafé de 10e, kunnen we u ook eind september verwelkomen voor een inspirerende avond vol kunst en cultuur. We hebben namelijk Jan Blei weer bereidt gevonden deze avond uw host te zijn voor het 7e CultCafé in de Overtoom!

Gasten zijn Albert Brunsting en Jeroen van Herwijnen. Albert is vakfotograaf, avonturier en zanger van de band Van Lunteren. Al meer dan 40 jaar struint Albert stad en land af, van South-Carolina tot Ruinerwold, voor het vastleggen van bijvoorbeeld popconcerten en hightech bedrijvigheid maar ook voor intieme inkijkjes op het platteland. Onlangs is er een prachtig boek verschenen met zijn mooiste werken. Albert vertelt graag over zijn verre reizen en bijzondere ontmoetingen. Ook zal een selectie van zijn werk te bewonderen zijn tijdens deze avond, middels een expositie, die maar liefst 10 weken in Genemuiden mag blijven.

Jeroen van Herwijnen, u kent zijn naam misschien nog niet, maar zijn werk vast en zeker wel! Hij is namelijk de man die bij mensen aanklopt om ‘de dag door te nemen’, in -jawel- Man Bijt Hond! Ook is hij verantwoordelijk voor de spraakmakende EO serie ‘Typisch..’, die niet alleen van ons eigen Zwartewaterland is gemaakt, maar ook van bijvoorbeeld Dwingeloo. Prachtige stukjes dagelijks leven van gewone mensen zoals u en ik, soms herkenbaar, maar vaak ook niet.

Wanneer: Donderdag 24 september
Hoe laat: Zaal open vanaf 19.30, aanvang om 20.00
Waar: Kantine/café in d’ Overtoom
Entree: Gratis

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore