17 januari 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Pakjesboot dit jaar niet naar Hasselt

Geplaatst op: 3 september 2020

Sinterklaas komt dit jaar wel naar Hasselt, maar van een ‘gewone’ intocht is dit jaar geen sprake.

Daniel Middelveld merkt op namens de organisatie: “Handjes schudden, pepernoten uitdelen, het gaat allemaal niet. Er is geen intocht per schip, maar we kijken of een drive-thru mogelijk is. Dan kunnen ouders en kinderen zich opgeven om langs de sint en zijn zwarte pieten te rijden.”

Erik Poetsma vult aan: “Die plannen gaan we volgende week voorleggen aan de gemeente. Hopelijk keurt de Veiligheidsregio deze ook goed. In de loop van de tijd zullen we meer informatie verstrekken via onze site sinterklaashasselt.nl.”

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Nightstore