18 januari 2021 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Inloopbijeenkomsten Leefbaarheidsplannen Zwartewaterland

Geplaatst op: 5 september 2020

De gemeente Zwartewaterland houdt op woensdag 9 september in Hasselt een inloopbijeenkomst over de leefbaarheidsplannen. Deze bijeenkomsten vinden ook plaatst in de andere kernen van de gemeente.

Met veel enthousiasme dachten inwoners van Zwartewaterland na over de leefbaarheid in de kernen en het buitengebied. Door de werkgroepen zijn deze ideeën concreet uitgewerkt. De leden van de werkgroep bespreken deze plannen graag met bewoners.

Aanmelding voor de bijeenkomst in Hasselt kan tot 7 september per e-mail: m.koops@zwartewaterland.nl Vermeld in deze mail uw naam en telefoonnummer en voorkeur van een tijdsblok. Er wordt gewerkt met tijdsblokken van een kwartier vanaf 18.30 uur tot 20.30 uur. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging, de tijd en de locatie waar u wordt verwacht.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore