17 september 2021 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Proper Hasselt gaat voor streeploos en betrouwbaar

Geplaatst op: 8 september 2020

Veel Hasselters hebben het opvallende busje van Proper Hasselt al gesignaleerd afgelopen maanden. Hét lokale glazenwassersbedrijf is in maart opgestart door Lars Bartelds en Wibo Noordman. Naast het leveren van goed werk wil het duo het verschil maken met hun betrouwbare en klantvriendelijke opstelling.

“Wibo wilde dit al heel lang. In maart kwam er de ruimte om door te zetten”, vertelt Lars die het gezicht is van Proper Hasselt. “We zijn in maart uit het niets begonnen en hebben inmiddels al een bestand van zo’n honderd klanten opgebouwd. Vaak zien ze ons aan het werk waardoor we weer nieuwe klussen krijgen”, aldus Lars.

Proper Hasselt maakt 100 procent gebruik van zelf gefilterd osmosewater waarmee de ramen streeploos worden schoongemaakt. “Mocht dat nou toch een keer niet het geval zijn, dan komen we direct terug om de klus alsnog te klaren”, vertelt Wibo die klantvriendelijkheid heel belangrijk vindt. Met veel klanten maakt het bedrijf de afspraak om met regelmatig terug te komen. “Maar er zit geen enkele verplichting in”, benadrukt Wibo.

Proper Hasselt werkt met een telescoopsteel die wel 13,5 meter lang kan worden. Kozijnen en vensters worden altijd meegenomen met de reiniging maar bijvoorbeeld ook dakgoten, dakkapellen, zonnepanelen en boeidelen worden gereinigd als de klant dat wil. Kijk op de facebookpagina van Proper Hasselt voor foto’s van het werk en meer informatie.

Gepubliceerd door Bas Jansen

3 reacties op “Proper Hasselt gaat voor streeploos en betrouwbaar”

Nightstore