15 januari 2021 Gebruikers online: 53
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Grote groep waterscooterrijders passeert Hasselt

Geplaatst op: 20 september 2020

Een groep van 42 waterscooterrijders passeerden zondagmiddag Hasselt over het Zwarte Water. Dat leverde dit onder meer dit fraaie plaatje op. De club komt samen onder de naam The Dutch River Riders en heeft onder meer leden uit Kampen, Genemuiden.

Klik hier voor bewegend beeld

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

6 reacties op “Grote groep waterscooterrijders passeert Hasselt”

  1. Dit was wel heel gaaf om te zien, moet ik zeggen. Zo’n grote vloot met van die scooters. Kan me voorstellen dat het onwijs leuk is op zo’n ding te varen. Had wel een rondje meegewild!

  2. Lesley, fijn dat het bij jullie goed ging! Zo hoort het ook. Helaas was het bij ons dus toch echt anders. We gunnen iedereen alle pret. Maar voor ons was het een erg negatieve ervaring met een groot deel van deze groep. Zoals ik al zei, ik wil niet iedereen over 1 kam scheren…dat is niet eerlijk over degenen in deze groep die zich wel hebben gedragen

  3. Was een mooi gezicht… wel imponerend om vanaf het water zoveel scooters tegen te komen.. ze hielden rekening met ons en wij hebben dan niet de ervaring die Noelle heeft ervaren..

  4. Helaas hebben wij vandaag met ongenoegen deze groep mogen tegenkomen tijdens het varen. Ik wil niet iedereen over 1 kam scheren, maar een groot aantal hield absoluut geen rekening met andere varenden. Op het laatste moment pas uitwijken voor onze boot (wij konden al niet meer uitwijken naar rechts) En expres langs ons heen scheren, waardoor wij helemaal doorweekt achter bleven! Levensgevaarlijk gedrag vertonen nabij andere varenden. Het was gewoon eng… Mensen gedraag je en houd rekening met een ander! Laten we het met elkaar leuk hebben op het water. Helaas hebben jullie bij ons vandaan niets anders dan afkeur en een slechte naam opgewekt.

Nightstore