26 januari 2021 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe rubriek ’De man met de hamer’ 

Geplaatst op: 21 september 2020

Op sportief gebied kom je deze beeldspraak liever niet tegen. Maar het verenigingsleven kan in Hasselt niet zonder mannen en vrouwen die de voorzittershamer hanteren. In onze nieuwe rubriek ‘De man met de hamer’ of wanneer het om een vrouw gaat ‘De vrouw met de hamer’, stellen wij regelmatig een voorzitter van een (sport)vereniging aan u voor. Daarmee krijgt de vereniging een ‘gezicht’ en vergroten we het inzicht in het belang van verenigingen voor de Hasselter samenleving. Vindt u dat een bepaalde vereniging extra aandacht verdient? Laat het ons weten via redactie@hasseltactueel.nl en wij nemen contact met u op. 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore