27 januari 2021 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Internet- en computercursus start weer in de bieb

Geplaatst op: 22 september 2020

Wie moeite heeft de weg te vinden op internet kan terecht in de bibliotheek voor de cursus Klik & Tik.  Bankzaken regelen, een reis boeken, winkelen of belastingaangifte doen, alles gaat tegenwoordig via internet. Met Klik & Tik worden cursisten geholpen door ervaren cursisten vaardig te worden met de computer en internet.

Begonnen wordt met met de basis zoals typen en e-mailen. Vervolgens is het stap voor stap leren in ieders eigen tempo. Vanaf maandag 12 oktober van 09.30 – 11.30 uur is de cursus te volgen in de Bibliotheek.

Aanmelden voor Klik & Tik kan via 038 – 4771716 of aanmelden in de bibliotheek. Deelname aan de cursus is gratis. Als ondersteuning bij de cursus wordt aangeraden het werkboek aan te schaffen voor € 12,50. Dit werkboek is bij de hele cursus en daarna te gebruiken.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Internet- en computercursus start weer in de bieb”

Nightstore