24 januari 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bijeenkomst over verduurzaming huis online

Geplaatst op: 23 september 2020

Ruim 40 woningeigenaren namen in augustus al deel aan de online informatiebijeenkomst ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’. De gemeente, duurzaamheidscombinatie DCZ en Energiek Zwartewaterland hielden deze informatiebijeenkomst als alternatief voor de eerder geplande bijeenkomsten, die vanwege de coronamaatregelen niet door gaan. Om nog meer woningeigenaren te bereiken is de informatiebijeenkomst vanaf 28 september nog een week lang online beschikbaar.

Ruim veertig woningeigenaren uit de gemeente Zwartewaterland namen op 25 augustus deel aan de online informatiebijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst ontvingen zij onder andere informatie over de mogelijkheden om thuis energie te besparen en over mogelijke subsidies en regelingen. De deelnemers waren positief over de bijeenkomst, gemiddeld beoordeelden zij deze met een acht!

Van maandag 28 september tot maandag 5 oktober is de informatiebijeenkomst online beschikbaar, zodat meer woningeigenaren de bijeenkomst kunnen bekijken op een voor hen gewenst moment. Aanmelden hiervoor kan via https://bit.ly/3bWkiF5.

Na het bekijken van de online informatiebijeenkomst kunnen de deelnemers een gratis energiebespaartas ophalen bij de Multimate in Hasselt, Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden of bij Hubo Veld in Zwartsluis. In deze tas zitten energiebesparende producten en een kortingskaart, dit wordt tijdens de bijeenkomst verder toegelicht. Ook kunnen deelnemers gratis, telefonisch of via een videogesprek, energieadvies over hun woning krijgen van een energieadviseur.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore