26 januari 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Night-Store komt met prachtige collectie badtextiel

Geplaatst op: 23 september 2020

(Adv.) Bent u op zoek naar een uitgebreide collectie badjassen, badmatten, handdoeken en washandjes? De Night-Store in Genemuiden heeft namelijk onlangs haar collectie badtextiel weten uit te breiden.

Jacob Bakker van The Night-Store vertelt: “We verkochten al langere tijd badtextiel maar redelijk beperkt. Maar nu merken we dat er veel vraag naar is. Vooral naar de handdoeken die meer dan 10 jaar mee gaan, echte kwaliteitsproducten dus. Daarom hebben we nu een grotere collectie in de winkel. We hebben nu ook naast het merk ‘Vossen’ tal van producten van ‘Esprit’ in de zaak. Vind je het niet in ons assortiment in de winkel, dan kijken we samen even in de brochure van Vossen of Esprit om te kijken of daar wat voor je tussen zit.

“We zijn enorm trots op het feit dat we de artikelen van het wereldmerk Vossen badgoed verkopen. De collecties onderscheiden zich in kwaliteit, zachtheid, vochtopname en verfijndheid. Het merk staat voor eerlijk en duurzaam ondernemen en besteed meer dan aandacht aan de footprint die ze op deze wereld achterlaat. Wilt u deze kwaliteitsproducten van Vossen ook in uw huis, ga dan snel een kijkje nemen in de winkel”, vertelt Bakker.

Naast handdoeken hebben we ook heerlijke badjassen. Want zeg nu zelf, waar kun je tegenwoordig nog een goede badjas, van een degelijke kwaliteit en met een goede pasmaat kopen? Naast badjassen voor volwassenen, hebben we ook badjassen voor kinderen in allerlei kleuren, soorten en maten.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore