19 januari 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Majorettes tonen resultaat jaar lang hard oefenen

Geplaatst op: 26 september 2020

De majorettes toonden zaterdagochtend vol trots aan hun familieleden wat zij afgelopen jaar hadden geleerd. Normaal zou de Euifeest-optocht daarvoor het moment zijn, maar omdat deze niet doorging vertoonden de meisjes hun kunsten in De Prinsenhof.

In vol ornaat verschenen de majorettes vanachter het blauwe scherm en lieten zij hun acts zien in de sporthal.

Het team kan nog steeds nieuwe leden gebruiken die vanaf september zouden kunnen starten.
Nieuwe leden kunnen twee per jaar starten, nu in september of januari. De leeftijden van de groepsleden lopen uiteen van 6 tot 12 jaar. Daarom is de club ook onderverdeeld in twee groepen met elk een eigen lerares, zodat op verschillende niveaus les kan worden gegeven. Er wordt getraind op donderdagen.
Op de facebookpagina van de majorettes is meer informatie te vinden waaronder ook een klein 
promofilmpje.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore