24 januari 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kantine op slot en geen publiek bij Olympia’28

Geplaatst op: 30 september 2020

Dinsdagavond heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd om het snel groeiende aantal besmetting tegen te gaan. Dat betekent dat er ook voor alle voetbalverenigingen nieuwe regels zijn aangekondigd.

Voor Olympia’28 betekent dit concreet dat de kantine tot nader order dicht blijft. Ook is publiek komende drie weken niet meer toegestaan bij de wedstrijden en trainingen. Voor meer informatie kan iedereen terecht op de website van Olympia’28. De KNVB heeft besloten dat alle wedstrijden in deze periode gewoon zullen worden gespeeld.

“Het sportpark zal dus jammer genoeg de komende 3 weken verstoken zijn van onze trouwe toeschouwers. Daarnaast zal het wederom sluiten van de kantine financiële consequenties hebben voor onze club. Het bestuur van Olympia’28 betreurt dan ook dat deze maatregelen nodig zijn en wij hopen dat deze maatregelen van korte duur zijn. Wij gaan ervan uit dat iedereen hierin zijn verantwoordelijkheid neemt. Uiteraard zal er daar waar nodig, gecontroleerd en gehandhaafd worden”, aldus Olympia-voorzitter Martien Wursten.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore