20 januari 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

CDA ontvangt minister van Gehandicaptenzaken

Geplaatst op: 1 oktober 2020

Woensdag 7 oktober 2020 houdt het CDA Zwartewaterland haar algemene ledenvergadering. Hierbij zal aanwezig zijn Rick Brink, sinds 17 juni 2019 minister van Gehandicaptenzaken. 

Rick Brink was, tot zijn benoeming tot officieuze minister, fractievoorzitter van het CDA Hardenberg en werkzaam in de zakelijke dienstverlening. 

In Nederland zijn bijna 2 miljoen mensen met een beperking, maar geen apart ministerie voor gehandicaptenzorg. Op initiatief van KRO-NCRV is een eerste stap gezet door een minister aan te stellen die specifiek opkomt voor de belangen van mensen met een handicap. 

Brink zal een inleiding geven over zijn weg van fractievoorzitter naar minister van Gehandicaptenzaken. Wat er voor hem is veranderd, waar hij op dit moment mee bezig is, wat hij inmiddels heeft bereikten wat hij nog wil bereiken als minister. Samen met Rick Brink gaan de aanwezigen in gesprek over wat de uitdagingen zijn om zijn ideeën in Zwartewaterland uit te rollen. 

De avond is voor zowel CDA-leden als andere belangstellenden en zal gehouden worden in hotel Zwartewater, zaal de Botter, in Zwartsluis. Inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. 

In verband met het coronavirus is het wenselijk wanneer u zich aanmeldt voor deze avond. Dit kan door een mail te sturen naar secretaris@zwartewaterland.cda.nl  

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore