21 januari 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Presentatiegids Olympia’28 uitgereikt en klaar voor verspreiding

Geplaatst op: 2 oktober 2020

Foto Gerrit Slurink

De presentatiegids van Olympia’28 voor seizoen 2020/2021 is zaterdag uitgereikt in de sponsorhome. Namens de presentatiegids-commissie werd de gids door Rik Winter overhandigd aan Harmen Knol (namens Knol, hoofdsponsor), Bert Slomp (namens Slomp & De Graaf, hoofdsponsor jeugdopleiding) en wethouder Gerrit Knol.

Rode draad van de gids is dit jaar ‘jeugd & opleiding’. In de gids worden lezers meegenomen in de vereniging Olympia’28 en in het bijzonder de jeugd(opleiding).

In de loop van deze week is de presentatiegids in Hasselt bezorgd. Daarnaast wordt geprobeerd om leden die buiten Hasselt wonen ook zoveel mogelijk een gids te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat niet alle leden een gids ontvangen. Ook zijn er misschien niet-leden die geen gids ontvangen, maar deze wel zouden willen. Noemenswaardig is dat bij het hebben van een nee-nee-sticker de gids waarschijnlijk niet wordt bezorgd tijdens de verspreiding.

Voor alle leden en niet-leden die vrijdag 2 oktober nog geen gids hebben ontvangen en er wel één wensen, kunnen mailen naar presentatiegids@olympia28.nl. Meldt daarbij naam en woonadres. De presentatiegids-commissie probeert dan in het weekend van zaterdag 10 oktober alsnog de gids te bezorgen. Bij woonsituaties ver buiten Hasselt gebeurt dit waarschijnlijk per post.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore