26 januari 2021 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselts Fanfare zoekt nieuwe slagwerkers

Geplaatst op: 3 oktober 2020

Vanwege doorgroei van slagwerkleerlingen is er weer ruimte ontstaan voor nieuwe leerlingen, daarom zoekt de Drumband van Hasselts Fanfare weer ‘stoere’ jongens/meisjes/mannen/vrouwen die trommelen leuk vinden.¬†

Naast individueel les heeft Drumband Hasselts Fanfare drie verschillende groepen.

-Opstapdrumband , dit is voor de net startende jeugd ook al heb je een paar lessen gehad dan kun je al met andere kinderen samen kunt spelen. in groepsverband worden er leuke makkelijke stukjes gespeeld waar iedereen plezier in heeft en dat is voor de jeugd en voor ons het belangrijkste wat er is,

-Jeugddrumband, dit is voor de jeugd die wat meer ervaring heeft. De jeugd drumband gaat ook naar wedstrijden/concoursen en doen hier al veel ervaringen op! net als de opstap drumband staat dit onder muzikale leiding van Henrike Palland.

-A drumband, De A drumband bestaat uit enthousiaste jonge mannen en vrouwen en verzorgen vaak de muzikale begeleiding op straat tijdens rondgangen, alleen maar ook samen met het orkest van Hasselts Fanfare.

De drumband behoort tot de Nederlandse top en is zelfs een van de grootste drumbands van Nederland. Zij hebben meerdere malen het topconcours van de KNFM gewonnen met het hoogst aantal punten.

Bij de drumband wordt op 8 verschillende instrumenten gespeeld:¬†Snaredrum – Doffetrom – Bassdrum – Tenor – Bekkens – Bongo’s – Timbales en de toms.

Wie nieuwgierig is geworden of meer informatie wil kan contact opnemen met Hasselts Fanfare via 06 556 900 18 (Henrike Palland) of drumbandhasseltsfanfare@gmail.com

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore