27 januari 2021 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia gaat volledig nat in Elspeet

Geplaatst op: 3 oktober 2020

Olympia’28 is zaterdagmiddag tegen een pijnlijke 7-2 nederlaag aangelopen in en tegen Elspeet. Het was afzien voor het team van Hans Roeland op de Veluwe met slecht spel, regen en zonder publiek langs de lijnen. Zo staan de groenwitten ook na drie competitieronden nog steeds zonder enig winstpunt. Ze delen de laatste plek in de 3e klasse oost met VIOS en Hulshorst.
Na een dik halfuur stond het al 3-0 voor de thuisploeg. Kort voor rust zorgde Ceran Lau voor wat hoop bij de Hasselters door te scoren. Na ruim een uur spelen was die hoop vervlogen met een 5-1 tussenstand. Patrick Reuvekamp maakte de tweede Olympia-goal in de 80e minuut.
Olympia heeft geen moment in de wedstrijd aanspraak kunnen maken op ook maar een punt. Daarbij leek Elspeet vooraf geen hoogvlieger wat veelzeggend is over de huidige status van de Olympianen. Hopelijk kan Hans Roeland het team volgende week beter op de rit krijgen als BAS uit Biddinghuizen op bezoek komt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore