21 januari 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geslaagde slagwerkers bij Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 5 oktober 2020

Vijftien kandidaten hebben onlangs het examen slagwerk afgelegd, daarvan zijn 6 slagwerkers van Drumband Hasselts Fanfare geslaagd. De muzikanten zijn getoetst op onder meer muzikale begripsvorming, instrumentaal-auditieve technische vaardigheden en ritmische vaardigheden.
Het examen vond plaats in het fanfaregebouw aan de Van Haersoltelaan dat ter beschikking was gesteld door de vereniging. Voor elk van de getoetste rubrieken dienen de kandidaten minimaal een 6 te behalen om te kunnen slagen en aan het eind van de dag kon aan alle deelnemers het diploma overhandigd worden. Van de eigen vereniging behaalde Rens Huizing zijn D-diploma. “Een prachtig resultaat, want dit is het hoogst haalbare in de amateurmuziekwereld. Uiteraard werden de kandidaten beloond met een presentje”, aldus de vereniging.
Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore