29 oktober 2020 Gebruikers online: 88
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tien nieuwe besmettingen vastgesteld afgelopen etmaal in Zwartewaterland

Geplaatst op: 5 oktober 2020

Het coronadashboard van het RIVM meldt een stijging van tien nieuwe vastgestelde coronabesmettingen afgelopen 24 uur in Zwartewaterland. Daarmee heeft onze gemeente momenteel -met 44 meldingen- het hoogste aantal positief geteste mensen per 100.000 inwoners.

De stijging in de gemeente staat niet op zichzelf. Landelijke cijfers tonen dagelijks een hoger aantal nieuwe besmettingen. Het dashboard laat niet zien hoeveel besmettingen er plaatsvonden per woonplaats binnen de gemeente.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Tien nieuwe besmettingen vastgesteld afgelopen etmaal in Zwartewaterland”

  1. Ja dit is ook geen wonder. Als mensen zich gewoon aan de ANDERHALVE METER EN
    MONDKAPJE. Word heel veel narigheid bespaard. Maar er zijn mensen die zeggen het is nog niet verplicht DUS niet doen ik mag het niet zeggen maar hoop DAT DEZE MENSEN Iedereen weet denk ik wel wat ik bedoel. Ook Winkeliers kunnen en mogen er wat van zeggen. Doen ze in andere plaatsen ook mond kapje verplicht.

Nightstore