27 januari 2021 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Top 2000-kerkdienst 2.0 via livestream

Geplaatst op: 5 oktober 2020

Vorig jaar was het een groot succes. Een Top 2000-kerkdienst volledig verzorgd door de band 4Tune uit Hardinxveld-Giessendam. Vanwege de vele positieve reacties werd de band direct na de dienst al gevraagd om in 2020 terug te keren. 

Dat wilden ze, dus wordt de dienst op 11 oktober nog een keer over gedaan met een 2.0 versie. Wederom worden er popsongs afgewisseld met verbindende verhalen en bijbelteksten waardoor bekende nummers een andere betekenis krijgen. 

De jeugddienstcommissie van de Protestantse Gemeente i.w. te Hasselt nodigt iedereen uit om de dienst mee te beleven via de livestream van De Baak op kerkdienstgemist.nl op zondag 11 oktober vanaf 10.00 uur of later de dienst terug te kijken op dezelfde site.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore