26 januari 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Van Stolkspark opgefleurd met infoborden

Geplaatst op: 6 oktober 2020

Deze week zijn er vier informatieborden geplaatst in het Van Stolkspark. Op deze ANWB-borden staat info over het park, de Engelse landschapstuin, het pauwenhok en de muziekkoepel. Een mooie stap om het park nog aantrekkelijker te maken voor bewoners en bezoekers.  

Henk Dekker van de gemeente geeft aan dat dit initiatief al een tijd terug door Wim Zwitser namens stichting TIP (Toeristisch Informatie Punt) is aangeslingerd. De Historische Vereniging Hasselt heeft de teksten geleverd. Door de QR-code op de borden te scannen komt meer informatie beschikbaar, ook in het Duits en Engels.  

Ook zijn op diverse historische locaties in Zwartewaterland verweerde oude ANWB-borden vervangen en is het aantal uitgebreid. De uitvoering van dit project was mogelijk door subsidie van de ANWB en een financiële bijdrage van de gemeente. 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore