26 januari 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Delta wil alsnog 35 procent van huishoudens aan glasvezel

Geplaatst op: 8 oktober 2020

Delta is er niet in geslaagd om 35 procent van de Zwartewaterlandse huishoudens te strikken voor een glasvezelabonnement. Dat percentage is nodig voordat de provider overgaat tot aanleg van glasvezel. Echter verlengt Delta haar campagne.

“Door de coronamaatregelen is het lastig geweest om iedereen persoonlijk te overtuigen van glasvezel. Daarom verlengen we de campagne tot begin december zodat we hopelijk de benodigde 35 procent halen. We bieden ook kortingen aan. Mensen die al een abonnement hebben afgesloten kunnen ook op dat voordeel rekenen”, sluit Jan Willem Bloemen af namens Delta.

Gepubliceerd door Bas Jansen

4 reacties op “Delta wil alsnog 35 procent van huishoudens aan glasvezel”

  1. Klopt Bertus!
    Als het goedkoper dan bv Kpn of ziggo was geweest dan hadden ze makkelijk die 35% gehaald.

  2. Ik zou heel graag glasvezel willen omdat het sneller en beter is dan de huidige aanbieders zoals KPN en Ziggo

Nightstore