16 januari 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia pakt eerste punt in deze competitie 

Geplaatst op: 10 oktober 2020

Met een 1-1 gelijkspel tegen BAS harkte Olympia vanmiddag het eerste punt na vier competitiewedstrijden binnen. Een goede prestatie tegen de ploeg uit Biddinghuizen, die dit seizoen nog geen punten had laten liggen.

BAS scoorde twintig minuten voor tijd uit een penalty, toegekend na een handsbal door Jos Holtland. Kort voor tijd scoorde Olympia de verdiende gelijkmaker. Na een ‘weergaloze’ aanval: crosspass van Stephan Timmerman naar Jan Koedijk (beiden negentien jaar) die de bal voor het doel legt, waarna Jeffrey van de Belt de bal binnen schiet.  

Deze wedstrijd, die het aanzien zeker waard was, werd vanwege de coronamaatregelen zonder publiek gespeeld. Dit gelijke spel geeft vertrouwen voor de toekomst.  

Foto: Wim Poelhekken, fotograaf Olympia’28

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore