26 januari 2021 Gebruikers online: 36
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 zet scheidsrechters in het zonnetje

Geplaatst op: 10 oktober 2020

Foto's Wim Poelhekken

Het is deze week de week van de scheidsrechter. Een mooie aanleiding om even bij de inspanningen van deze vrijwilligers stil te staan. Want zonder scheidsrechters immers geen voetbalwedstrijden.
“Wij willen deze vrijwilligers hierbij graag in het zonnetje zetten en hen hartelijk bedanken voor hun tomeloze inzet en leiderschap. En we hopen op nog veel mooie wedstrijden onder hun arbitrage”, aldus Peter Monsma namens de arbitragecommissie.

Zaterdagochtend werden de attenties alvast overhandigd aan twee scheidsrechters van het Olympia-korps. De attenties zijn gemaakt en deels gesponsord door ’t Suikerhoekje. Binnenkort ontvangen alle scheidsrechters deze attentie als blijk van waardering.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore