25 januari 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aanhanger kantelt bij superrotonde

Geplaatst op: 14 oktober 2020

Beeld Pieter Polman

Op de grote rotonde net over de Zwartewaterbrug is woensdagavond een aanhanger gekanteld. Een truck van een waterbouwwerker kwam vanuit Zwolle en reed richting afslag Genemuiden. De bergingswerkzaamheden zorgen voor de nodige vertraging voor het verkeer. Er lijkt niemand letsel te hebben opgelopen.

Verkeer vanuit Hasselt richting Genemuiden wordt omgeleid via de Lichtmis. Direct verkeer tussen Genemuiden en Zwolle kan wel gewoon doorrijden. Dick ten Klooster was met twee kranen ter plaatse om de oplegger weer recht te trekken. Het wegdek heeft nog schade opgelopen, wat ook direct werd hersteld. Tegen 21:00 uur zal de weg weer worden vrijgegeven door de wegbeheerder.

 

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore