26 januari 2021 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kapsters bundelen krachten in The Beauty Bar

Geplaatst op: 14 oktober 2020

Geerlinde (l) en Anne (R) gaan samen met Basma en Janet verder als The Beauty Bar

The Beauty Bar, dat is de naam van de gloednieuwe salon die dinsdag voor het eerst haar deuren opende aan de Hofstraat. Het is een unieke samenwerking tussen Anne’salon, Luvjen en Basma Beautysalon die vanaf deze week één team vormen. Knippen, epileren, verven van wenkbrauwen en wimpers, het kan onder een dak bij de dames. Daarnaast hebben ze er ook een klein winkeltje met haarproducten en handgemaakte sierraden die zoveel mogelijk gemaakt zijn door mensen uit de buurt.

Anne, Geerlinde, Basma en oproepkracht Janet gaan dus samen dit nieuwe avontuur aan. Allemaal werken ze als zzp’er en nemen al een fraai klantenbestand mee naar de nieuwe vestiging waar de laatste tijd stevig is verbouwd. Anne en Geerlinde vertellen over de bijzondere stap waarvan ze aan het begin van 2020 nog dachten deze pas over een aantal jaar te maken.

“Geerlinde en ik zaten samen in De Hazelaar met onze salon, maar daar moesten we gauw vertrekken toen de eerste coronagolf kwam”, vertelt Anne. “Toen kwam een pand in de Ridderstraat voorbij, waar we fantastisch zijn ontvangen door de buurt.” Eenmaal in de binnenstad kwamen de dames veel meer in het zicht van passanten. “Toen wij na de lockdown weer open mochten waren veel klanten ook zoekende. Al gauw hadden wij het aan de Ridderstraat zó ontzettend druk dat wij er wel iemand bij konden gebruiken. Toen is Basma een middagje komen kijken en eigenlijk niet meer weggegaan”, vult Geerlinde aan.

“Wij zijn al zo op elkaar ingespeeld. 13 jaar geleden is onze samenwerking al ontstaan in een andere salon met een pauze van twee jaar”, aldus Anne over de samenwerking met Geerlinde. Ieder houdt dus zijn eigen praktijk. “Maar als bijvoorbeeld Geerlinde vakantie heeft neem ik tijdelijk haar klanten over en andersom”, zegt Anne.

Helaas hebben de dames dinsdagavond moeten beslissen de opening van zaterdag niet door te laten gaan,  vanwege de ontwikkelingen rondom corona, en de aangescherpte maatregelen. Anne: “Het lijkt ons gepaster en verstandiger het te verplaatsen.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore