27 januari 2021 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Actieweek bij Argos tankstation

Geplaatst op: 15 oktober 2020

(advertentie)Het tankstation van Zieleman in Hasselt is afgelopen zomer overgestapt van Total naar Argos. De aanpassing en werkzaamheden zijn inmiddels afgerond en om dat te vieren is er van zaterdag 17 oktober tot en met zaterdag 24 oktober een actieweek.

Argos is een netwerk van circa 150 tankstations verspreid door Nederland. Na een periode van tien jaar heeft Zieleman Total vervangen voor Argos. Tegelijkertijd met de overgang naar Argos is de shop gesloten, omdat dit niet meer rendabel was. Betalen kan nu alleen nog via de betaalautomaat met bankpas en bijna alle tankpassen, waaronder die van BP, Esso, Travelcard, MultiTankcard en Total. Door de overstap naar een onbemande pomp heeft Zieleman de brandstofprijzen kunnen verlagen.

Om de overstap te vieren hebben is er een actieweek van zaterdag 17 oktober tot en met zaterdag 24 oktober. Tijdens deze week geeft Zieleman 18 cent korting per liter (t.o.v. de landelijke adviesprijs). Meer informatie zie: https://www.argos.nl/actie/argos-hasselt/

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore