27 november 2022 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Expositie Fotoclub Positief  in bibliotheek 

Geplaatst op: 15 oktober 2020

Ook dit jaar exposeert de Fotoclub Positief weer in de bibliotheek in Hasselt. Als thema is het onderwerp ‘Bruggen’ gekozen.

De leden zijn op zoek gegaan naar diverse bruggen om deze op een karakteristieke manier vast te leggen. Sommigen zochten het dichtbij Hasselt, anderen maakten een bijzondere foto iets verder weg. De IJsselbrug in Zwolle was een dankbaar onderwerp omdat hij voor een periode gesloten was voor alle verkeer. Helaas is het aantal foto’s iets minder omdat de coronamaatregelen beperkingen oplegden. De foto’s zijn tot eind november te zien tijdens de openingsuren van de bibliotheek. De fotografen vinden het fijn wanneer er een reactie wordt achtergelaten.  

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour