27 januari 2021 Gebruikers online: 13
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Inzamelingsactie voor verwoeste hondenfokkerij

Geplaatst op: 16 oktober 2020

In een korte tijd zag Martin Visscher zijn fokkerij in vlammen opgaan Foto Margit Pelleboer

Voor Martin Visscher is een inzamelingsactie gestart. Maandag zag hij zijn levenswerk in een paar uur in vlammen opgaan bij een verwoestende brand in zijn hondenfokkerij. Daarbij lieten 12 honden het leven bovendien.

“Martin zorgt met veel liefde en vol passie voor zijn dieren. Ook in het sociale contact met de mensen die voor een stabij komen kijken, geniet hij enorm. Altijd in voor een praatje, de voorlichting geven, en de nazorg. Martin gaat er altijd voor om een mooie en gezonde pup een nieuw en warm thuis te geven”, schrijven initiatiefnemers Thirza Lindeboom en Kalijn Groenenberg op de site waar iedereen zijn of haar donatie kan doen.

De dames hebben deze actie opgezet in overleg met Martin en zijn gezin. De stal was verzekerd maar voor de omgekomen honden geldt geen enkele vorm van verzekering.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore