24 januari 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasseltse dichteres overhandigt nieuwe bundel bij Vivánt

Geplaatst op: 18 oktober 2020

De in Hasselt geboren Jennifer Frijlink (25) heeft zaterdag haar nieuwe dichtbundel overhandigd aan Lennaerd van Dijk van Vivánt. Haar boek ‘Gedichten van een jonge vrouw’ ligt daar ook vanaf dit weekend in de schappen. Het boek van de inmiddels in Kampen woonachtige Jennifer is uitgegeven bij Boekscout.

Gedichten van een jonge vrouw is een gedichtenbundel die geïnspireerd is door de dagelijkse gedachtes die door ons hoofd heen vloeien. Waarbij deze gedachten vaak binnen blijven, brengt Jennifer deze naar buiten. Antwoorden op ongestelde vragen of conclusies aangenomen door gedachten. Luchtig en zwaar door elkaar heen geweven, laten deze gedichten je soms even zweven.

Meer informatie is te vinden via de website van Boekscout.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore