20 juni 2021 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Opnieuw blaast SCAB alle activiteiten af

Geplaatst op: 19 oktober 2020

De toenemende verspreiding van het coronavirus baart ook de culturele stichting zorgen. “De SCAB is immers in het leven geroepen om mensen bij elkaar te brengen om samen te genieten van cultuur. Dat streven brengt echter ook verantwoordelijkheid met zich mee voor de veiligheid van bezoekers”, schrijft Jolenta Weijers namens de stichting.

Ook onder de aangescherpte coronamaatregelen van de rijksoverheid mag de SCAB activiteiten verzorgen. Die waren in de voorbije weken omgeven met allerlei veiligheidsmaatregelen. Maar de stichting merkt dat sprake is van toenemende huiver bij zowel de organiserende werkgroepen als het publiek. Vandaar dat vandaag is besloten om alle activiteiten tot nader order, maar in elk geval tot het einde van de huidige gedeeltelijke lockdown, stil te leggen.

Ook de lang verwachte ontknoping van ‘Dicht op vrijheid’ moet het doen zonder applaus van familie, vrienden en bewonderaars. De winnaars van de gedichtenwedstrijd worden op vrijdag 23 oktober om 20.00 uur bekendgemaakt op scabhasselt.nl. In de dagen daarna ontvangen de winnaars coronaproof hun prijzen.

Zodra het kan, pakt de SCAB de draad weer op. Volg scabhasselt.nl en @scabhasselt op Facebook voor actuele informatie.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore