20 juni 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Spaaractie voor Monopoly gestart bij Jumbo Mulder

Geplaatst op: 19 oktober 2020

(Advertentie)In maart werd symbolisch het eerste exemplaar van Monopoly Zwartewaterland overhandigd aan burgemeester Bilder. Na maanden van voorbereiding en ontwikkeling kan er vanaf vandaag gespaard worden voor dit unieke spel. Alle kernen van Zwartewaterland zijn erin vertegenwoordigd. Een mooi spel om te hebben en te spelen, of een mooi geschenk richting de feestdagen. Nu zeker nu wij ons meer thuis moeten vermaken.

Bij iedere 10 euro aan boodschappen ( m.u.v. wettelijk niet toegestane artikelen) ontvangt u een zegel, bij 30 zegels is de kaart vol. U krijgt tegen inlevering van een volle spaarkaart 15 euro korting op Monopoly Zwartewaterland. Tegen betaling van € 34.95 ontvangt een afhaalvoucher om het spel bij beschikbaarheid op te halen.

De spaaractie loopt tot en met zaterdag 12 december 2020.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore