20 juni 2021 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselter deel Stadsweg mogelijk terug naar 60 km/u

Geplaatst op: 20 oktober 2020

Mocht de gemeente Staphorst de maximum snelheid op de Conradsweg en Stadsweg terugschroeven naar 60 kilometer, dan ligt het voor de hand dat Zwartewaterland bij dat ‘snelheidsregime’ aansluit. Dat antwoordt wethouder Slingerland op vragen van het CDA.
Een klein deel van beide wegen ligt op grondgebied van Zwartewaterland. De gemeenteraad van Staphorst nam onlangs een motie aan die de snelheid moet terugdringen. De gemeente Staphorst onderzoekt nu wat daarvoor nodig is. “Als duidelijk is wat de gemeente Staphorst gaat doen, kunnen wij beoordelen, wat ervoor nodig is om hier op aan te sluiten en of dat haalbaar is”, aldus Slingerland.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore