13 mei 2021 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oud-Hasselter start snertactie vanuit Australië

Geplaatst op: 22 oktober 2020

(advertentie)De frequente bezoeker van Hasselt Actueel was het afgelopen weken vast opgevallen: een mysterieuze banner met daarop 0909 HASSELT. Wie het aanklikt komt terecht op een website met toelichting over de eerste actie: bel en maak kans op een van de vijf snertpakketten van Jumbo Mulder t.w.v. 15 euro. Na elke 50e beller wordt er een pakket verloot. Je maakt met een belletje naar het nummer voor 0,45 eurocent al kans op de prijs.

Man achter de actie is geboren en getogen Hasselter Henk Haasjes. Hij woont al lange tijd in Australië, maar is altijd nog betrokken bij het Hasselter leven. Henk is onder meer bekend van meerdere projecten in Hasselt. Hij bruist van altijd van de ideeën zoals het roemruchte project van Het Kleinste Restaurant van Nederland dat hij draaide in het voormalige brugwachtershuisje rond de eeuwwisseling. Aan dat project koppelde Henk ook al een Bel & Win-actie.

Met 0909 HASSELT wil ik verschillende acties op touw zetten. Ik koop de prijzen in bij een Hasselter winkelier, en naar waarde van de prijs staat daar een aantal binnenkomende oproepen tegenover. Elke ondernemer kan meedoen en zich aanmelden via de website 0909hasselt.nl. En voor het bandje dat er loopt kan je als ondernemer zelf de boodschap inspreken”, licht Henk toe.

“Ik wil met deze actie beginnen in Hasselt, maar het kan op termijn ook landelijk gebruikt worden door bijvoorbeeld bellers kans te laten maken op een geheel verzorgd weekendje Hasselt.” Dat laatste is nu door de corona-beperkingen nog niet gepast daarom zet Henk 0909 HASSELT nu nog in als corona-veilig initiatief. “Meedoen gebeurt op afstand en mocht de lockdown nog serieuzer worden dat heb je met het snertpakket voldoende om een paar dagen door te komen als je zoveel mogelijk thuis moet blijven.”

Bel 0909 HASSELT (09094277358) en maak nu kans op een van de vijf snertpakketten!

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore