20 juni 2021 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Spreekuur digitale vragen in bibliotheek

Geplaatst op: 28 oktober 2020

In de bibliotheek start vrijdag 6 november een inloopspreekuur waar mensen uit heel de gemeente terecht kunnen voor al hun digitale vragen. Nog steeds zijn veel mensen die moeite hebben hun draai te vinden in dit digitale tijdperk, daarvoor is dit inloopspreekuur in het leven geroepen.

Van 13.30 tot 14.30 uur kunnen mensen vanaf 6 november  wekelijks op vrijdag terecht in Bibliotheek Hasselt voor allerlei digitale vragen. Ervaren vrijwilligers staan dan klaa met digitale raad en daad.

“Heeft u problemen met het aanvragen van een DigiD? Vragen over de donorregistratie of coronamelder? Wilt u een huis gaan huren, maar vindt u het lastig om te werken met de website van uw woningcorporatie? U moet een account aanmaken, maar heeft geen emailadres? Hoe verstuur ik een Whatsapp? Hoe krijg ik mijn E-book op de E-reader? Hoe kan ik digitaal een formulier invullen en terugsturen? Met deze en andere digitale problemen willen onze vrijwilligers u graag helpen. Wij respecteren uw privacy en werken volgens AVG normen”, aldus Romy Tiemes namens de bibliotheek. Voor wie de smaak te pakken krijgt kan ook ook worden doorverwezen naar cursussen die de digitale vaardigheden verhogen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore