27 januari 2021 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bestemming Genneger school ‘mooi resultaat’

Geplaatst op: 29 oktober 2020

“Een mooi resultaat voor de hele gemeenschap”, vindt wethouder Maarten Slingerland over de nieuwe bestemming van de voormalige school in Genne. Daar gaat een ‘jong gezin uit Zwartewaterland’ een bed and breakfast runnen en verder komen er twee woningen in het pand.
VVD, CDA en BGZ wilden donderdag meer weten over het proces. Volgens Slingerland is dat echter ‘transparant’ verlopen. “De bieding van de kopers was de hoogste. Bovendien past de bestemming van een B&B binnen de voorwaarden die de gemeenteraad stelde. Als de B&B geen onderdeel van het plan was, zou de gunning anders zijn verlopen.”
In totaal kwamen er vijftig biedingen binnen. Volgens Slingerland zijn omwonenden tevreden over de nieuwe functie. “De buurt zocht rust en een beetje reuring. Met een B&B is die wens ingevuld.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore