20 juni 2021 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ook alternatieve intocht Sint van de baan

Geplaatst op: 29 oktober 2020

Intocht Sinterklaas 2019 Foto Gerrit Slurink

Door de nieuwe maatregelen die per 14 oktober gelden is het helaas voor Sinterklaas en zijn pieten niet mogelijk om naar Hasselt toe te komen. Ook een alternatieve intocht is dit jaar helaas niet mogelijk door de nieuwe maatregelen.​
“Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken of wij digitaal iets kunnen gaan doen. Houd daarom onze facebookpagina in de gaten. Zodra wij meer weten zullen wij dat laten weten”, schrijft de organisatie op haar pagina.
Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Ook alternatieve intocht Sint van de baan”

  1. als er maar een zwarte geen veeg of roet ja u hoort het goed een zwarte piet in voorkomt

Nightstore